Evet rüya karyola. Konforu fonksiyonelliği ile şaşırtan karyolalar. Fonksiyonel olmayan karyolalar sebebiyle, çekilen sıkıntılar hep aynıdır.

Bir insanın tek hareketsiz olduğu ve dinlendiği platformdur karyola. Bu kadar net bir özelliğe sahip bir alanın hizmeti de amacına uygun olmalıdır. Bir yatağa yattığınızda artık o gün bitmiştir. Dinlenme zamanı gelmiştir. Artık ortamda gerekli olan şeyler elinizin altında olamalı ve sizin konforunuzu bozmamalıdır. Gözlük saklama bölmeleri, kitap koyma rafları, şarj için piriz, okuma ışığı, sensörlü aydınlatma, eşya saklama bölmesi, sabah hava durumu ve dış ısı bildirim aleti, kendi etrafında döner motorlu sistem, beş kademeli kalkar yatak daha neler neler... Yani karyola deyip geçmek yanlış olur. Bir kültürdür karyola. Bu kadar zaman geçirdiğiniz ortamda bu fonksiyonların normal olması gerekir. Bunlar birer ihtiyaçtır.

Tasarladığınız karyolayı özel yaptırabilirmisiniz?

Evet. Yani rüya karyola işte budur. Rüyalarınızda böyle bir karyola düşlediğinizi zannetmiyorum ama bu yazıyı okuduğunuzda karyola rüyanıza girebilir. Bence girmelidir. Önem verilmesi gereken bir mobilyadır karyola.
Şimdi nefis bir rüya karyola almanın zamanıdır. Size daha anlatmadığımız özellikte karyolalarımızı mağazalarımızda görebilirsiniz. Size rüya karyolalar sunuyoruz. Hafif klasik bir rüya karyola isteğiniz de olabilir. Bunun için Land Riviera Homes özel koleksiyonumuzu inceleyebilirsiniz. Tarzınızı karyolada çizme imkanınız var. Bunun için mimar kadromuz mağazalarımızda sizleri çay içmeye bekliyor.

Can ONUK

Mimar

2019 Karyola TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap

Ücretsiz Tüm Türkiye 444 4 167 , Beylikdüzü Raydolap0212 853 83 57 , Bakırköy Raydolap 0212 571 11 17 , Bağdat caddesi Raydolap 0216 330 48 68 , Levent Ray dolap 0212 264 46 45 , Yeşilköy Raydolap 0212 662 63 24
872 defa okundu