Şimdi bizden aldığınız Raylı dolap, Genç Odası, Giyinme Odası gibi  ürünleri siz doya doya kullanın. 10 sene sonra taşınmaya karar verdiniz. Hop Ordayız!
Land sattığı ürününü her zaman tanır.
Yaşadığımız tecrübeler bizi güvence ve güven konusunda seçici yapmıştır. Bu unsurları barındırmak ta firmaların maliyetlerini arttırmış ve bu genelde fiyatlara yansıtılmıştır. Land böyle bir düşünce içinde hiç bir zaman olmamıştır. Tüm müşteriler şirketimizde eşit ve güvencelidir. 
Ya taşınırken yükseklikten uymaz ise,
Land mobilyadan alacağınız raylı dolap Giyinme odası gibi ürünler için ''taşınacağım zaman yerine yüksekliten uymaz'' diye düşünmeyin. Biz yerine göre uyduruyoruz.  Hiç kaygılanmayın. Aldığınız tüm ürünlerde, taşınma esnasında %10 bedelle, ürünümüzü biz söküp, biz taşıyıp, biz monte ediyoruz. Daha önceden taşınacağınız adresi bize bildirdiğiniz takdirde, ölçülerinizi alıyor, mevcut dolabınıza göre tekrar proje çiziyoruz. Nasıl ? Sizi şimdiden memnun etmeye başladık mı?
Güvenmek ve güvencede olmak.
Evet Land markalı ürünler, uzun yıllar hizmetimiz ile güvence altındadır. Land müşteri numarası ile Land Club üyesi olursunuz ve her zaman aldığınız ürün ile beraber Land dünyasını yaşarsınız. Uzun süreli bir beraberliğe adım atarsınız. Satış sonrası hizmet için adınızı veya müşteri numaranızı söylemeniz yeterli. İlgimiz ve müşteri hizmetlerimiz ilk günkü gibidir, satış sonrası müşteri mutluluğuna çok önem veriyoruz.
Bizi marka yapan sizlersiniz.

Memnuniyetiniz ve tavsiyeleriniz bizim için hep ön planda tutulmuştur. Bu farkındalık müşterilerimizin gözünden kaçmamış ve bizi görmek istediği yere getirmiştir.Land Satış sonrası hizmetini ve Land Club ailesine katılmış müşterilerini unutmaz. Land her zaman satış sonrasını ve müşterilerini önemsemektedir.

Can ONUK

Mimar

Ücretsiz Tüm Türkiye 444 4 167 , Beylikdüzü Raylı dolap 0212 853 83 57 , Bakırköy Raylı dolap 0212 571 11 17 , Bağdat caddesi Raylı dolap 0216 330 48 68 , Levent Raylı dolap 0212 264 46 45 , Yeşilköy Raylı dolap 0212 662 63 24

2019 RAYLI DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap

1349 defa okundu