Ne güzel, bol dolaplı bir oda.

Evet bol dolaplı bir oda tamamda, bu giyinme odası fiyatları nedir? Bol dolap demek, giyinme odası fiyatı yüksektir anlamına mı gelir?

Hayır. Hiç korkmayın. Bazen normal dolaptan daha uygun fiyata çıkabiliyor. Çünkü genelde kapaksız kullanılıyor.

Kapak, giyinme odası fiyatları nı ciddi şekilde etkilediği için fiyatlar düşüyor. Aslında alınan giyinme odası dolabı ile fiyatını karşılaştırdığınızda gayet uygun oluyor.

Giyinme odası fiyatlarda %40 avantaj sağlıyor.

Bir kapak sistemli giyinme odası ile kapaksız giyinme odası arasın da yüzde kırk oranında bir bir avantaj oluşuyor.Yani daha fazla dolap sahibi oluyorsunuz, daha az para ödüyorsunuz. Bundan dolayı giyinme odası fiyatları, klasik ray dolaptan %40 oranından daha düşüktür diyebiliriz.


Giyinme odalarının tasarımında kullanım alışkanlıklarınıza göre çizimler yapıyoruz. Sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve kıyafetlerinizi en iyi şekilde yerleştirebileceğiniz ihtiyaç anında kıyafetlerinizi ayırımını en iyi şekilde yapabileceğiniz bir tasarım gerçekleştiriyoruz.

Kıyafetlerinizin yanı sıra giyinme odalarınızda aksesuarlarınızı da en iyi şekilde giyinme odanızda yerlerini alabilmeleri için makul bütçelerle giyinme odası aksesuar çeşitlerimizle sizlerin ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışıyoruz.

Giyinme odası tasarımı nasıl olmalı? 

Giyinme odasında gereksiz mimari çizimlerde fiyatı etkilemektedir. Bundan dolayı giyinme odası uzmanı bir kişi sizi daha iyi yönlendirecektir. Tasarım hem fonksiyonel hem de bütçesi mantıklı yapılmalıdır.

Kapak olmamasının yanında ödeme şekli, kalitesi, kullanılan malzeme, işçilik de fiyatlandırmayı etkilemektedir.

Can Onuk

Mimar

2016 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap

8612 defa okundu